Într-o Americă post-apocaliptică, oamenii ar ucide literalmente pentru a obţine un lucru vital: APA! Ernest Holm locuieşte împreună cu cei doi copii ai lui, băiatul Jerome şi fiica Mary, într-un mic oraş unde încearcă să supravieţuiască având o mică fermă pe care o administrează cu mare greutate din cauza lipsei apei. În timp ce toată lumea a părăsit oraşul, Ernest a hotărât să rămână, având speranţa că solul îşi va reveni şi va putea să cultive din nou pământul dacă va reuşi să facă un sistem de irigaţii. Ernest obţine apă pentru familia lui prin oferirea de alte bunuri la schimb celor care extrag apa din puţuri de mare adâncime.

Atunci când măgarul său îşi rupe picioarele şi el este nevoit să-l omoare, Ernest merge la o licitaţie şi cumpără un cărăuş mecanic robotizat care să-l ajute. El îl învinge la această licitaţie pe Flem, un tânăr care se întâlneşte fără acceptul lui Ernest cu fiica acestuia. Mai mult decât atât, Ernest îi respinge solicitarea lui Flem de-a închiria maşinăria de la el. Într-o dimineaţă, Ernest descoperă că maşinăria cu pricina a dispărut şi merge să o caute. Atunci când ajunge la oamenii care se ocupă cu livrarea apei, Ernest este acuzat de furt.

Toată această situaţie apocaliptică a fost cauzată de accentuarea alarmantă a încălziri globale care a făcut ca solul cândva fertil şi bun pentru a susţine viaţa acum s-a transformat într-un deşert şi oamenii s-au împuţinat teribil. Cei care încă mai supravieţuiesc fac eforturi imense pentru a se menţine în viaţă şi speră că într-un viitor nu foarte îndepărat apa va reveni la cantităţile normale şi solul va redeveni fertil şi propice vieţii.

Urmareste filmul online Young Ones 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

Categorie: Actiune, Drama, SF