În 1986, unui cuplu căsătorit de imigranţi (Matt Bomer şi Lucy Griffiths) li se refuză accesul în Manhattan. Când i se refuză accesul şi bebeluşului lor, aceştia hotărăsc să-l pună pe macheta unei bărci cu pânze denumită drept „City of Justine” pentru a pluti în siguranţă până acolo. În 1916, bebeluşul a crescut şi îl cheamă Peter Lake (Colin Farrell). El a devenit un hoţ ce a fost crescut de gangsterul Pearly Soames (Russell Crowe). După ce Peter a părăsit gaşca lui Pearly, acesta din urmă l-a vânat împreună cu oamenii săi, dar Peter este salvat de un misterios cal alb care devine îngerul său păzitor.

Sperând să se mute în Florida şi să se întoarcă aici vara viitoare, calul îl încurajează să fure pentru o ultimă dată. Casa din care fură este cea a lui Beverly Penn (Jessica Brown Findlay), o fată aflată în pragul morţii din cauza tuberculozei. În timp ce tatăl ei, Isaac (William Hurt), un editor, şi sora ei mai mică, Willa (Mckayla Twiggs), ies afară, ea merge să facă o baie şi apoi coboară pentru a cânta la pian în vreme ce Peter încearcă să deschidă seiful. Peter o descoperă pe Beverly şi aceasta îi oferă o ceaşcă de ceai.

Cei doi îşi spun unul altuia poveştile de viaţă şi imediat se îndrăgostesc. Pearly îşi trimite oamenii la Beverly realizând că aceasta este „miracolul” lui Peter. Când Peter se pregăteşte să plece, el se întoarce mai întâi pentru a o vedea pe Beverly, dar este aproape de-a fi ucis de Pearly. În cele din urmă, ei scapă împreună şi Peter îi întâlneşte familia fetei. Isaac este sceptic la început în ceea ce-l priveşte pe Peter, dar mai târziu îl acceptă după ce îl ajută cu un furnal scăpat de sub control ce-i ameninţa casa.

Urmareste filmul online Winter’s Tale 2014 Poveste de iarna online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

Categorie: Drama