Dorind să ducă o viaţă precum oamenii normali, Rose (Zoey Deutch) şi Lissa (Lucy Fry) îşi petrec un an în lumea din afară înainte de-a fi readuse în izolata St. Vladimir’s Academy, un fel de instituţie precum Hogwarts din Harry Potter, din Montana rurală. Acolo, rasa Moroilor (vampiri buni cu puteri magice) este protejată teoretic de către rasa Dhampirilor (protectorii lor atletici pe jumătate umani) împotriva prădătorilor Strigoi (nişte vampiri răi foarte puternici, care au ştiuta teamă de lumina zilei, biserici, etc, etc.). Absenţa Lissei nu poate fi tolerată deoarece ea este prinţesa Moroilor ce ar putea să-i ia locul reginei Tatiana (Joely Richardson) pe tron.

Profesorii şi studenţii sunt practic împărţiţi în trei categorii: răi, dar arătoşi (directoarea este interpretată de Olga Kurylenko), tocilari, dar destul de arătoşi (Sarah Hyland şi Cameron Monaghan) şi doar arătoşi (Danila Kozlovsky). Cele două eroine încearcă să se hotărască pe care dintre băieţii drăguţi să-i aleagă, ceva de genul Twilight, în timp ce bârfesc rivalele şi se confruntă cu semne conspirative a la Harry Potter. Lissa şi Rose au puteri telepatice şi discută astfel între ele atunci când se află în situaţii care mai decare mai bizare.

Vampire Academy este bazat pe cartea cu acelaşi nume scrisă de Richelle Mead şi este regizat de Mark Waters după un scenariu care aparţine fratelui său, Daniel. Premiera în America a avut loc în data de 07 februarie, 2014, şi a primit o mulţime de recenzii negative, având un scor de doar 10% pe Rotten Tomatoes. În ciuda acestor recenzii negative venite din partea criticilor, publicul general nu a fost atât de nemulţumit de acest film, având o notă decentă de 6.3 pe IMDb şi un scor de 75% pe Rotten Tomatoes.

1Z0-506

Urmareste filmul online Vampire Academy 2014 Academia vampirilor online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

Categorie: Comedie, Groaza