Descrierea ce urmează este un pic prea detaliată: Prietenii Wallace Bryton (Justin Long) şi Teddy Craft (Haley Joel Osment) ţin populara emisiune „The Not-See Party” unde găsesc şi fac mişto de filmuleţele virale. Ei anunţă că au de gând să meargă în Canada pentru a lua un interviu lui Kill Bill Kid, o celebritate pe interent devenit faimos pentru faptul că-şi răneşte piciorul. Când ajunge la Manitoba, Wallace descoperă cu surprindere faptul că Kill Bill Kid s-a sinucis. Supărat că a zburat cu avionul spre Canada degeaba, Wallace hotărăşte să mai zăbovească o zi în plus pentru a găsi pe altcineva să intervieveze.

El găseşte un afiş în care cineva oferă cazare gratis într-o cameră din casa lui şi promite să ofere garantat poveşti interesante unice în viaţă. Stârnindu-i interesul, Wallace soseşte la proprietatea lui Howard Howe (Michael Parks), un marinar retras din activitate care se află acum ţintuit într-un scaun cu rotile. Howe îi spune o poveste în legătură cu modul în care o morsă pe care a numit-o ulterior Mr. Tusk i-a salvat viaţa după ce eşuase cu barca sa, iar la scurtă vreme Wallace îşi pierde cunoştinţa din cauza drogurilor puse în ceai.

A doua zi dimineaţă, Wallace se trezeşte şi descoperă că este legat de scaunul cu rotile şi i-a fost amputat un picior. Howe îi oferă o explicaţie năucitoare pentru care un doctor a trebuit să-i taie piciorul ca să-i poată salva viaţa. Wallace realizează nebunia interlocutorului său atunci când acesta nu doar că poate merge ci are şi nişte planuri stranii în legătură cu el.

Urmareste filmul online Tusk 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

Categorie: Comedie, Drama, Groaza