Filmul începe cu Cedric (Kevin Hart) care spune cum Las Vegasul a fost dintotdeauna un loc pentru fetele petrecăreţe şi cazinouri, iar acum este locul perfect pentru cupluri care să se căsătorească. El şi prietenii lui se adună cu toţii acolo pentru nunta lui Michael (Terrence J) cu Candace (Regina Hall), iar fiul lor Duke (Caleel Harris) îi însoţeşte. Celelalte cupluri apar şi ele cu bagaje mai mult decât cele necesare. Zeke (Romany Malco) şi Mya (Meagan Good) sosesc acolo, iar trecutul său de afemeiat este adus deseori în actualitate de vechi prieteni şi foste iubiri.

Bennett (Gary Owen) şi soţia lui, Tish (Wendi McClendon-Covey), încearcă să reaprindă scânteia dragostei din mariajul lor tern. Jeremy (Jerry Ferrara) şi Kristen (Gabrielle Union) au ceva vreme de când sunt căsătoriţi şi acum încearcă să conceapă un copil, iar Dominic (Michael Ealy) şi Lauren (Taraji P. Henson) se reunesc acum după ce au fost despărţiţi o perioadă. În sfârşit, Cedric vine la hotel într-o maşină sport şi se bucură că se află departe de soţia lui, Gail (Wendy Williams). Bărbaţii şi femeile se separă pentru a-şi petrece ziua împreună. Cedric, fiind cavaler de onoare, îşi un apartament luxos şi intenţionează să petreacă un weekend nebun în Vegas.

Între timp, copleşitoarea mamă a lui Michael, Loretta (Jennifer Lewis), nu este deloc de acord cu această căsătorie, ea încă fiind de părere că nicio femeie nu este suficient de bună şi nu-i merită băiatul. Acest lucru şi dorinţa lui Candace de-a avea o nuntă perfectă aduc o stare de stres asupra lor. Mai mult decât atât, Loretta preia sarcina de-a organiza petrecerea burlăciţelor, chiar dacă Lauren este domnişoara de onoare, ceea ce, evident, nu este deloc pe placul viitoarei mirese si a prietenelor sale…

Urmareste filmul online Think Like a Man Too 2014 Nebunie in Las Vegas online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

Categorie: Comedie