În timp ce de Halloween se proiectează filmul anual „The Town That Dreaded Sundown”, inspirat din întâmplări reale petrecute în oraşul lor în urmă cu mai multe decenii, unde un criminal în serie a terorizat întregul orăşel, Corey Holland (Spencer Treat Clark) şi Jami Lerner (Addison Timlin) se află şi ei la cinematograful respectiv. Dându-şi seama că fetei nu-i face plăcere vizionarea, băiatul vine cu propunerea să plece de acolo şi să meargă în altă parte. Parcând într-o zonă retrasă, ei încep să discute şi să se sărute, iar la un moment dat Lerner îl vede în pădure pe faimosul criminal „Fantoma”.

Ei hotărăsc să plece de acolo, dar Fantoma îi atacă şi îl ucide pe Holland. Criminalul îi spune apoi lui Lerner „asta este pentru Mary. Fă-i să-şi amintească.”A doua zi, poliţia o interoghează la spital, iar spre seară vede împreună cu bunica ei, Lillian (Veronica Cartwright), relatări la ştiri despre acel atac. Lerner o întreabă apoi pe bunica ei ce îşi aminteşte din precedentele atacuri şi începe să facă cercetări în legătură cu acele crime.

Cu două zile înainte de Ziua Recunoştinţei, Kendra Collins/Thompson se duce la aeroport pentru a-şi întâmpina iubitul militar, Daniel Torrens. Cei doi merg la un motel şi după o vreme Fantoma îşi face din nou apariţia atacându-i pe cei doi. După aceea, Lerner este sunată de pe telefonul lui Holland de către Fantomă şi acesta îi spune: „am să continui să ucid iar şi iar şi iar, până când îi vei face să-şi amintească.” Ea îi spune poliţistului care o păzeşte despre acest incident, Foster (Joshua Leonard), iar a doua zi locuitorii îşi securizează casele şi participă la o întrunire pentru a vedea ce e de făcut.

Urmareste filmul online The Town That Dreaded Sundown 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Groaza, Thriller