Mia (Michelle Ang), Gavin şi Luis formează o echipă de documentarişti care intenţionează să creeze un film documentar despre Deborah (Jill Larson), o femeie bătrână care suferă de teribila boală Alzheimer. Deborah nu prea doreşte să fie filmată, dar acceptă să ia parte la proiect după ce fiica ei, Sarah (Anne Ramsay), îi reaminteşte faptul că au nevoie de bani deoarece sunt foarte aproape de-a pierde casa în care locuiesc şi riscă să ajungă pe drumuri dacă nu reuşesc să facă rost de finanţe.

În timp ce filmează, Sarah şi Deborah povestesc despre anii trecuţi când Deborah lucra ca operatoare la propria ei afacere de call center. Deborah este prezentată ca având un comportament tot mai bizar pe care doctorul ei, Dr. Nazir, le cataloghează ca fiind normale la cineva cu care suferă de o formă atât de agresivă a acestei boli. Cu toate acestea, cameramanul Luis începe să observe că unele dintre acţiunile lui Deborah sfidează explicaţiile normale şi îşi exprimă îngrijorarea cum că s-ar afla ceva forţe supranaturale la mijloc.

Lucrurile devin şi mai tensionate după ce Luis şi Gavin înregistrează audio cu Deborah vorbind în franceză despre nişte sacrificii şi şerpi. Ei mai observă şi că linia 337 de la vechiul ei call center sună încontinuu şi descoperă că acea linie i-a aparţinut doctorului local Henry Desjardins, care a dispărut după ce o serie de patru crime ritualice sfârşite prin canibalism s-au petrecut în zonă. Această informaţie este prea mult pentru Gavin care nu mai suportă şi hotărăşte să renunţe la acest caz.

Urmareste filmul online The Taking of Deborah Logan 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Thriller