Milo (Bill Hader) scrie un bileţel scurt de adio şi se taie la încheieturi. Între timp, Maggie (Kristen Wiig) se află în baia ei şi se pregăteşte să înghită un pumn de pastile, dar este întreruptă de un telefon de la spital prin care este informată că fratele ei – cu care n-a mai vorbit de peste zece ani – a avut o tentativă nereuşită de sinucidere. Maggie merge la spitalul din California şi îi sugerează fratelui ei să mergă să locuiască împreună cu ea în oraşul lor natal, New York, pentru o vreme.

Acolo, Milo îl întâlneşte pe soţul lui Maggie, Lance (Luke Wilson), care-i spune că el şi sora lui încearcă să conceapă un copil, ceea ce-l surprinde pe Milo deoarece el ştia că sora lui nu şi-a dorit niciodată copii. La invitaţia lui Milo, mama lor le face o vizită celor doi. Aceasta este un pic mai libertină decât ar fi normal şi i-a vizitat doar pentru că avea drum pe acolo nu neapărat că ar dori să petreacă timp împreună cu copiii ei.

Maggie îl întreabă pe Milo dacă el crede că ar fi o mamă bună în cazul în care ar avea copii, iar acesta îi răspunde cam prea sincer pentru gustul ei. Mai târziu, Milo se reîntâlneşte cu o veche cunoştinţă din liceu, profesorul de engleză, Rich, însă îl minte în legătură cu cariera lui, deoarece nu vrea ca acesta să ştie cât de jos a ajuns. Cei doi continuă să se vadă în zilele următoare şi încearcă să reînoade firul unei prietenii ceva mai deosebite.

Urmareste filmul online The Skeleton Twins 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Drama