Filmul the search 2014 film online gratis prezinta in prim plan o femeie care lucreaza pentru un ONG si care leaga o relatie amoroasa si mai speciala cu un tanar din Cecenia , tara devastata de un razboi crunt unde oameni mor pe capete si care se lupta pentru vietile lor .

The Search / Cautarea 2014 online subtitrat cu subtitrare in romana, calitate HD spune povestea a patru personaje prinse în recentul război din Cecenia anului 1999. Patru vieţi din planuri total diferite sunt aduse la un loc de o spectaculoasă întorsătură a destinului.

Văzându-şi părinţii omorâţi de soldaţii ruşi pe uliţa din sat, un băieţel cecen fuge şi se alătură valului de refugiaţi. Astfel, ajunge să o întâlnească pe Carole, şefa misiunii EU în regiune şi, cu ajutorul ei, să-şi reia încet încet viaţa.

În tot acest timp, sora sa mai mare, care a supravieţuit miraculos masacrului, îşi caută fratele printre miile de refugiaţi ceceni. Al patrulea personaj este Kolia, un tânăr recrut din armata rusă în vârstă de numai 20 de ani, care este complet depăşit şi, ulterior, complet transformat de război.

Urmareste gratis the search online subtitrat, cu subtitrare in romana calitate hd gratis, totul integral fara reclame pe filmsubtitrat.info

loading...
Categorie: Drama, In Curand