Având numele de cod „The November Man”, ofiţerul veteran al CIA-ului, Peter Devereaux (Pierce Brosnan), se retrage din agenţie în 2008 atunci când partenerul şi protejatul său David Mason (Luke Bracey) îi nesocoteşte ordinele de-a nu trage asupra unui asasin şi ucigând accidental un copil în timpul unei misiuni de-al proteja pe Ambasadorul American în Muntenegru. Devereaux se mută în Elveţia şi îşi deschide acolo o cafenea, ducând o viaţă liniştită până în zilele noastre. Fostul şef al lui Peter, John Hanley (Bill Smitrovich), îl caută pe acesta în Elveţia ca să-l recruteze pentru o misiune de extragere a unui agent sub acoperire în Rusia pe nume Natalia Ulanova (Mediha Musliovic).

Ulanova s-a dat drept asistenta candidatului la prezidenţiale şi fost general de armată rus Arkady Fedorov (Lazar Ristovski), cunoscând astfel numele unui martor care ar putea să-l lege pe Fedorov de crime de război. Natalia nu doar că nu va spune acel nume dacă nu este luată de acolo, ci doreşte expres ca Peter să se ocupe de operaţiunea de scoatere a ei din Rusia. Hanley ridică miza şi mai mult pentru Peter spunându-i că unii dintre foştii lui colegi au fost ucişi de asasina personală a lui Fedorov cunoscută drept Alexa (Amila Terzimehić). De asemenea, aceasta este desemnată să ucidă toţi foştii asociaţi ai lui Fedorov care au cunoştinţe despre trecutul său întunecat.

Fără ştiinţa lui Devereaux, propria echipă a lui Mason este însărcinată şi ea cu extragerea Nataliei din Rusia, avându-l pe Perry Weinstein (Will Patton) la comandă. Natalia reuşeşte să pătrundă în seiful personal al lui Fedorov şi ia nişte probe incriminatoare de acolo, iar apoi contactează echipa lui Mason pentru a o extrage de acolo. Totuşi, Fedorov descoperă că seiful său a fost spart şi alertează FSB-ul care porneşte pe urmele femeii pentru a o captura înainte de-a fi prea târziu.

Urmareste filmul online The November Man 2014 Nume de cod: Spionul de noiembrie online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Actiune, Crima, Thriller