Filmul se desfăşoară în vara anului 1981. Ned Weeks (Mark Ruffalo) este un scriitor din New York ce s-a declarat gay şi călătoreşte în Fire Island Pines de pe Long Island pentru a sărbători ziua onomastică a prietenului său Craig Donner (Jonathan Groff). Printre ceilalţi invitaţi se numără Micky Marcus (Joe Mantello) şi charismaticul Bruce Niles (Taylor Kitsch), care s-a cuplat recent cu Craig. Craig este tânăr şi pare a fi într-o formă fizică bună, însă în timp ce se plimbă pe plajă, el se simte ameţit şi leşină. Mai târziu, când suflă în lumânări, Craig începe să tuşească foarte tare.

În timp ce se întoarce la New York, Ned citeşte un articol din ziarul The New York Times ce are ca titlu „Forme rare de cancer depistate la 41 de homosexuali”. El merge apoi la dr. Emma Brookner (Julia Roberts), care a consultat mai mulţi pacienţi afectaţi de simptome ale unor boli rare care în mod normal nu ar face rău oamenilor decât dacă aceştia au sistemul imunitar compromis. Toate aceste cazuri par să apară numai la bărbaţii homosexuali. În camera de aşteptare, Ned îl întâlneşte pe Sanford (Stephen Spinella), un pacient ale cărui mâini şi chip sunt afectate de leziuni cauzate de o formă rară de cancer.

Dr. Brookner îl examinează pe Ned, dar nu descoperă nimic suspect şi îi cere ajutorul pentru a face publică această boală în comunitatea de homosexuali. Craig suferă brusc convulsii violente şi este dus la spital cu Ned, Mickey şi Bruce, iar ultimul este pronunţat mort. Dr. Brookner îl recunoaşte pe Bruce ca fiind fostul iubit al unui alt pacient de-al ei care a murit recent. Ned organizează o întrunire la el acasă unde sunt invitaţi mai mulţi localnici homosexuali pentru a auzi ce are de spus Dr. Brookner în legătură cu această boală cruntă.

Urmareste filmul online The Normal Heart 2014 O inima normala online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

Categorie: Drama