Dave Skylark (James Franco), prezentatorul unei emisiuni tabloide numită Skylark Tonight, sărbătoreşte împreună cu producătorul său Aaron Rapoport (Seth Rogen) atingerea bornei de o mie de ediţii. După acea petrecere, ei descoperă că printre numeroşii fani ai emisiunii lor se află şi unul ceva mai neobişnuit: dictatorul Coreei de Nord, Kim Jong-un. Primind o asemenea veste, ei stabilesc să se deplaseze în Coreea pentru a lua un interviu dictatorului. Cu toate că Dave nu este foarte încântat de idee, acceptă să meargă să-l intervieveze pe liderul de la Phenian.

Înainte de-a pleca în Coreea, ei sunt interceptaţi de către doi agenţi CIA care încearcă să profite de această ocazie rarisimă de-a se afla atât de aproape de Kim şi le propun acestora un plan de asasinare al dictatorului. Deşi planul este unul aparent simplu şi uşor de executat, problema este că oamenii aleşi nu sunt deloc potriviţi pentru o astfel de misiune, însă alţii mai buni nu există. Cu destul de multe ezitări, Dave şi Aaron cedează insistenţelor şi acceptă misiunea.

După mai multe peripeţii, cei doi ajung în cele din urmă să se întâlnească cu Kim, iar Dave se împrieteneşte rapid cu el, bucurându-se de activităţi distractive, precum mersul cu tancul, jucat baschet sau participând la petreceri. În dimineaţa de după o petrecere plină de incidente, Dave începe să se îndoiască de corectitudinea acţiunilor lor şi parcă n-ar mai vrea să ducă planul de asasinare la bun sfârşit. Atunci când Dave este din nou invitat la un banchet, Aaron hotărăşte să ia problema în mâinile sale şi încearcă să-l omoare el pe Kim.

Urmareste filmul online The Interview 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

Categorie: Comedie