Familia Kadam a deţinut un restaurant în Mumbai o perioadă de câţiva ani. Băiatul mijlociu, Hassan (Manish Dayal), este instruit să o înlocuiască pe mama lui ca bucătar principal al restaurantului. Visurile familiei sunt curând întrerupte când un mafiot le bombardează restaurantul din cauza unei dispute electorale. Papa Kadam (Om Puri) şi familia lui evacuează cu succes clienţii, dar Mama este ucisă în focurile care se trag. Solicitând azil în Europa, familia se stabileşte mai întâi la Londra, unde reşedinţa lor se dovedeşte a fi nu tocmai potrivită pentru a începe o nouă afacere şi a deschide un nou restaurant.

La scurt timp după ce trec graniţa dintre Elveţia şi Franţa, frânele maşinii lui Papa cedează undeva lângă satul Saint-Antonin-Noble-Val. Marguerite (Charlotte Le Bon), o bucătăreasă de sosuri de la un restaurant ce se numeşte „Le Saule Pleureur”, trece prin zonă şi se oferă să-i ajute să găsească un atelier care să le repare maşina şi un loc în care să stea până se termină lucrarea. De asemenea, ea duce familia Kadan la apartamentul ei şi le dă de mâncare. Papa este uimit de calitatea mâncării din acest sat şi disponibilitatea sa, iar atunci când află despre un restaurant abandonat el hotărăşte să-l renoveze şi să-l transforme într-unul cu specific indian, „Maison Mumbai”.

Clădirea se află pe aceeaşi stradă, la aproximativ 100 de metri de „Le Saule Pleureur”. Patroana acestui restaurant este o văduvă pe nume Madame Mallory (Helen Mirren), o femeie ursuză care nu doreşte concurenţă, mai ales de la nişte străini, aşa că încearcă să îi saboteze cumpărând toate ingredientele disponibile în zonă care le trebuie lor pentru a-şi realiza reţele. Un „război rece” se porneşte între Papa şi Madame Mallory şi fiecare dintre ei încearcă să se ţină tare pe poziţii.

1Z0-807

Urmareste filmul online The Hundred-Foot Journey 2014 Razboi in bucatarie online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Comedie, Drama, Romantic