Povestea filmului se desfăşoară în Indianapolis, America, unde adolescenta de 16 ani, Hazel Grace Lancaster (Shailene Woodley), participă la un grup de suport pentru pacienţii ce suferă de cancer, fiind împinsă de la spate de mama ei. Din cauza bolii sale, ea foloseşte un rezervor portabil cu oxigen pentru a putea să respire cum trebuie. Într-una dintre întâlniri, ea pune ochii pe un băiat de vârsta ei şi pe parcursul acelei întâlniri ea află că numele băiatului este Augustus Waters (Ansel Elgort). El se află acolo pentru a-l susţine pe prietenul lor comun, Isaac (Nat Wolff). După ce se termină întâlnirea, Augustus o abordează pe Hazel şi îi spune că seamănă cu Natalie Portman din filmul V For Vendetta.

El o invită pe Hazel la el acasă pentru a urmări un film şi în timp ce îşi petrec timpul împreună, ei discută despre experienţele lor cu această boală cruntă – Augustus a suferit şi el de această boală, dar a reuşit s-o învingă. Înainte de-a o duce acasă pe Hazel, cei doi se pun de acord să citească fiecare cartea preferată a celuilalt. Augustus îi recomandă lui Hazel „The Price of Dawn”, iar ea îi recomandă „An Imperial Affliction”. Ea povesteşte de ce anume îi place această carte şi speculează în legătură cu autorul cărţii, care a dispărut fără urmă după ce a publicat cartea.

După o săptămână de la această discuţie, Augustus reuşeşte cumva să dea de urma asistentului scriitorului acelei cărţi şi prin intermediul său a reuşit să înceapă cu el o corespondenţă prin poşta electronică. El îi arată corespondenţa pe care a purtat-o cu scriitorul lui Hazel, iar aceasta alcătuieşte o listă cu întrebări pentru el ca să-i lămurească unele aspecte pe care nu le-a înţeles din carte. Scriitorul Peter van Houten (Willem Dafoe) răspunde scrisorii sale şi spune că îi poate răspunde la acest întrebări doar în persoană şi o invită să treacă pe la el dacă va avea drum prin Amsterdam.

Urmareste filmul online The Fault in Our Stars 2014 Sub aceeasi stea online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Drama