Robert McCall (Denzel Washington) este un fost agent de operaţiuni secrete care locuieşte în prezent în Boston, Massachusetts, şi lucrează la magazinul Home Mart acolo unde îşi face mai mulţi prieteni şi încearcă să ajute un paznic pe nume Ralphie să treacă un examen de calificare. McCall i-a promis recent-decedatei sale soţii că îşi va lăsa în urmă vechea viaţă, dar nu poate sta deoparte atunci când amica lui adolescentă, Teri (Chloë Grace Moretz), o prostituată al cărei nume real este Alina, este tratată urât de către peştele ei. Viaţa Alinei a fost distrusă încă de când avea 5-6 ani şi a căzut victima traficanţilor de carne vie ruşi, iar apoi a devenit sclava lor sexuală şi a fost obligată să se prostitueze.

După ce este bătută cu bestialitate de către peştele ei, Slavi (David Meunier), şi este nevoită să stea în spital pentru a primi îngrijiri, Robert jură să o salveze pe fată din mâna mafioţilor. El se duce într-un restaurant deţinut de mafiotul rus şi încearcă să-l convingă pe Slavi s-o lase pe Alina să plece, plătindu-i în schimbul libertăţii sale suma de 9800 de dolari, însă acesta refuză propunerea. Deşi pare că se va resemna, McCall renunţă la diplomaţie şi bună voinţă schimbând foaia şi trecând la violenţă.

Drept răzbunare, Vladimir Pushkin (Vladimir Kulich) îşi trimite omul de încredere, Teddy (Marton Csokas), la Boston pentru a-l găsi şi elimina pe McCall. Între timp, Ralph are şi el propriile bătăi de cap cu nişte poliţişti corupţi şi McCall încearcă să-l ajute din nou. Când Teddy îl găseşte pe McCall, fiind impresionat de abilităţile sale de luptă, el hotărăşte să nu-l ucidă, ci să încerce să-l captureze în viaţă pentru a se folosi de acele abilităţi în alte scopuri.

Urmareste filmul online The Equalizer 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

Categorie: Actiune, Crima, Thriller