Mia Sullivan scrie o scrisoare prin care îi invită pe Harper Stewart şi soţia lui însărcinată în nouă luni, Robin, la petrecerea ei de Crăciun. Harper nu prea doreşte să vină deoarece nu se află în cele mai bune relaţii cu soţul Miei, Lance, după ce s-a culcat cu ea pe vremea când se aflau la liceu. Printre ceilalţi invitaţi se află şi Julian şi Candace (fosta striperiţă cu care s-a combinat el în primul film), care formează acum un cuplu de însurăţei şi conduc o şcoală privată. Între timp, Harper se duce să se întâlnească cu agentul său, Stan, care-i spune că trebuie să scrie o carte similară primeia, „Unfinished Business”, deoarece ultimele au fost adevărate eşecuri.

117-010

Harper mărturiseşte faptul că a fost de la NYU, iar apoi Stan vine cu ideea de-a scrie o biografie neautorizată a lui Lance, aşa că Harper decide că trebuie să participe la acea petrecere. Harper şi Robin ajung la casa Miei şi Lance, unde sunt întâmpinaţi călduros de Mia însă Lance e destul de rece. La cină, toţi vechii prieteni depănă amintiri, iar la un momentdat Harper îl întreabă pe Lance care-i sunt cele trei motto-uri în viaţă şi acesta replică: Dumnezeu, familia şi fotbalul. Per total lucrurile decurg bine între ei şi prima seară se sfârşeşte cu toţi simţindu-se bine.

A doua zi Lance merge să facă puţină mişcare şi este surprins atunci când îl vede pe Harper afară, aşteptându-l. Harper încearcă să ţină pasul cu el, dar eşuează lamentabil. Între timp, înapoi în casă, Brian îşi ia la revedere de la Jordan, care pleacă să-şi vadă familia în Vermont. Jordan îi spune lui Brian că deşi îl iubeşte, nu are nevoie de el. Deşi totul pare să decurgă decent şi vor petrece un weekend relaxant, adversităţile şi resentimentele din tinereţe încep uşor-uşor să se reaprindă şi se stârneşte un adevărat vulcan.

Urmareste filmul online The Best Man Holiday 2013 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.117-201

loading...
Categorie: Comedie, Drama