Din momentul morţii soţului ei într-un accident de maşină în timp ce o conducea la spital pentru a naşte, Amelia şi-a crescut băiatul precoce, Samuel, de una singură. Acesta este preocupat cu trucuri magice, poveşti de adormit copiii şi construcţia de arme artizanale pentru a se lupta cu monştrii imaginari. Amelia este forţată să-şi retragă băiatul de la şcoală din cauza multiplelor probleme de comportament pe care le are acesta şi pe care le creează la şcoală cu ceilalţi copii. Problemele lui Samuel de asemenea complică şi potenţiala poveste de dragoste pe care ar vrea s-o înceapă Amelia cu un coleg de muncă pe nume Robbie.

Într-o zi, Samuel descoperă o carte misterioasă pe raftul său cu titlul „Mister Babadook”, dar care nu are niciun autor trecut pe ea, şi îi cere mamei sale să-i citească din ea. Cartea spune povestea unui monstru supranatural care nu mai poate fi înlăturat odată ce existenţa lui a fost conştientizată de cineva. După ce află povestea, Samuel devine convins că Babadook a început să-l urmărească pe el şi pe mama lui. Amelia pune evenimentele stranii care încep să se petreacă prin jurul ei pe seama jocurilor pe care le face Samuel ca s-o facă să creadă că monstrul este real, cu toate că puştiul susţine contrariul.

Enervată de aceste lucrui, Amelia rupe cartea şi o aruncă la gunoi. La petrecerea de ziua verişoarei sale Ruby, Samuel o împinge pe aceasta dintr-o căsuţă în copac şi apoi îşi rupe nasul accidental în două locuri după ce îl amăgeşte că nu are tată şi refuză să creadă în existenţa lui Babadook. Între timp, sora Ameliei, Claire, recunoaşte că nu suportă să stea în preajma băiatului şi simte că acest lucru este valabil chiar şi pentru ea.

Urmareste filmul online The Babadook 2014 Omul negru online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

Categorie: Drama, Groaza, Thriller