April O’Neil (Megan Fox), o reporteră la Canalul 6 de ştiri din New York, urmăreşte de ceva vreme o organizaţie misterioasă cunoscută drept Foot Clan care terorizează oraşul. Ea dă peste un jaf pe care-l comit aceştia într-o noapte şi observă cum o figură cu aspect straniu îi împiedică să-şi ducă acţiunea până la capăt. Ea încearcă să relateze la postul de ştiri despre ceea ce tocmai a văzut, însă nimeni nu o crede. The Foot Clan încep apoi să terorizeze lumea de la un metrou, aşa că April se duce acolo pentru a încerca să descopere justiţiar şi să găsească dovezi pe care să le prezinte la TV.

De această dată, April vede patru justiţiari care se luptă cu răufăcătorii şi apoi pleacă de acolo. Ea reuşeşte să-i depisteze când se urcă pe acoperişul unei clădiri şi încearcă să facă o poză pentru a-i convinge pe colegii de serviciu că justiţiarii sunt reali. Ţestoasele Leonardo, Michelangelo, Donatello şi Raphael realizează că au fost fotografiate şi îi şterg imaginile, spunându-i că nu trebuie să dezvăluie nimănui despre existenţa lor. Ea le cere să-i spună cine sunt înainte de-a pleca şi aceştia se prezintă ca fiind „Adolescenţii Mutanţi Ţestoase Ninja”.

Ea încearcă din nou să-i explice şefei sale, Bernadette Thompson, despre existenţa Ţestoaselor Ninja şi că ele se luptă în secret cu membrii Foot Clan. April continuă apoi să-şi spună păsul, de această dată colegului de muncă Vernon Fenwick, cel care are şi nişte sentimente romantice profunde faţă de ea, dar nici el nu e capabil să o creadă. Dar cu toate acestea, el acceptă să o ajute să-şi continue cercetările în legătură cu aceste Ţestoase misterioase.

Urmareste filmul online Teenage Mutant Ninja Turtles 2014 Testoasele Ninja online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

Categorie: Aventura, Comedie, SF