Filmul începe în oraşul Murphysboro, Illinois, cu Tammy (Melissa McCarthy) conducând spre locul de muncă. De îndată ce soseşte acolo, şeful ei, Keith (Ben Falcone), o concediază pentru repetatele întârzieri la muncă. După ce maşina îi cedează în timp ce se întoarce acasă pe Illinois Route 13, ea soseşte într-un final şi îşi găseşte soţul, Greg (Nat Faxon), aflat la o masă romantică împreună cu vecina lor (Toni Collette). Supărată, Tammy pleacă şi se duce la casa părinţilor ei din apropiere. Ea îi spune mamei sale, Deb (Allison Janney), despre planurile de-a pleca şi ia maşina buncii sale, Pearl (Susan Sarandon).

Pearl i se alătură şi aduce banii necesari călătoriei. Tammy şi Pearl beau câteva beri împreună, iar a doua zi, când se trezesc, Pearl o convinge pe Tammy să nu se mai întoarcă acasă, preferând în schimb să se ducă la Cascada Niagara. Pe drum, cele două fac un popas în Louisville, Kentucky, unde Tammy comite un jaf armat la unul dintre lanţurile de magazine Topper Jack şi face conversaţie cu cei doi angajaţi, Becky (Sarah Baker) şi Larry (Rich Williams). După aceea, cu ajutorul bogatei verişoare lesbiene a lui Pearl, Lenore (Kathy Bates), ele distrug maşina folosită pentru a şterge urmele în legătură cu jaful.

Cele două rămân apoi acasă la Lenore şi partenera ei, Susanne (Sandra Oh). La petrecerea de 4 iulie (Ziua Naţională a Americii) dată în casa respectivă, Pearl se îmbată şi o umileşte pe Tammy făcând remarci grosolane în legătură cu aspectul ei fizic (că ar fi prea grasă) în faţa tuturor oaspeţilor. După ce pleacă supărată la docul de lângă casă, Lenore se duce la ea pentru a o consola şi îi oferă câteva sfaturi de viaţă pe care să le urmeze dacă vrea să-i fie mai bine.

Urmareste filmul online Tammy 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Comedie