Sex Tape este o comedie americană din anul 2014 regizată de Jake Kasdan, iar scenariul a fost scris de Kate Angelo, Jason Segel şi Nicholas Stoller. Filmul îi are în rolurile centrale pe Segel, Cameron Diaz, Rob Corddry, Ellie Kemper şi Rob Lowe, iar premiera a avut loc în data de 18 iulie, 2014. Din punct de vedere al încasărilor, Sex Tape a fost un mare succes, reuşind să încaseze 117 milioane de dolari la box office, ceea ce înseamnă aproape de trei ori mai mult faţă de suma investită. Cu toate acestea, criticii nu au fost aşa încântaţi de film şi au dat în proporţie covârşitoare recenzii negative.

Jay (Jason Segel) şi Annie (Cameron Diaz) formează un cuplu care fac sex de oricâte ori au ocazia. După ce fac împreună doi copii, oportunităţile de-a face sex se diminuează tot mai mult. Pe când petrec o noapte fără copiii lor acasă, ei încearcă să reaprindă flacăra dragostei şi a vieţii lor sexuale. Când Jay întâmpină dificultăţi în a avea o erecţie, Annie vine cu ideea să se filmeze în timp ce fac nebunii. Ei se filmează făcând sex în toate poziţiile pe care le văd în „The Joy of Sex”, o carte ilustrată cu poziţii sexuale.

După ce Annie îi cere lui Jay să şteargă acea filmare, el ajunge să sincronizeze fără să vrea acel videoclip cu câteva iPad-uri pe care le-au dăruit diverselor pesoane de-a lungul timpului. Când se văd în incapacitatea de a-l şterge din cloud, ei pornesc în căutarea tuturor acelor iPad-uri dăruite şi ajung într-o mulţime de situaţii jenante, însă cea mai mare problemă cu care se confruntă este aceea că fiul vecinului lor îi ameninţă că va încărca acel videoclip pe site-ul YouPorn dacă nu i se va oferi suma de 25 de mii de dolari.

Urmareste filmul online Sex Tape 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Comedie