Stan Jeter (Beau Mirchoff) este un poliţist care tocmai a fost promovat la rangul de detectiv. După ce este ridicat în slăvi public pentru eroismul de care a dat dovadă, el este invitat spre seară la „ritualul de iniţiere” unde trebuie să joace poker împreună cu alţi poliţişti veterani (personaje interpretate de actori precum Ron Perlman, Giancarlo Esposito sau Ron Eldard) care îi povestesc despre anii lor de experienţă acumulată pe străzile oraşului şi îi dau diverse sfaturi care să-l ajute să treacă prin situaţiile dificile care nu vor întârzia să apară.

Fiecare dintre ei au câte o poveste interesantă de spus cu privire la prinderea unui criminal periculos care le-a pus serioase probleme în capturarea sa. Aceste poveşti ne sunt transpuse şi nouă prin imagini din trecut cu protagoniştii care narează pe vremea când erau tineri. Dar Jeter are curând parte de o problemă mult mai presantă decât orice altă poveste auzită la această seară de poker. După ce pleacă de la poker, el răspunde unui apel de violenţă domestică, iar când ajunge acolo el este atacat şi lăsat inconştient.

După ce se trezeşte, el descoperă că se află închis într-un subsol şi este legat de un scaun, iar ştirile de la televizorul care se află lângă el relatează despre dispariţia lui din urmă cu trei zile. Răpitorul său mascat mai are o victimă alături de el, fiica unui poliţist pe nume Amy (Halston Sage). În momentele în care cei doi prizonieri încearcă să evadeze, poveştile pe care le-a auzit Stan de la partenerii lui se dovedesc a fi extrem de utile în încercarea lui de-a scăpa şi a o salva pe fată.

Urmareste filmul online Poker Night 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Actiune, Crima, Thriller