Un proaspăt absolvent de liceu, Jesse (Andrew Jacobs), locuieşte împreună cu tatăl şi bunica lui într-un apartament din Oxnard, California. În apartamentul de la etajul inferior locuieşte Anna, o femeie despre care toată lumea crede că este vrăjitoare. Într-o zi, Anna este găsită moartă şi poliţia îl suspectează pe Oscar (Carlos Pratts), un fost coleg de clasă cu Jesse. Jesse şi prietenul său hotărăsc să vadă cum arată apartamentul Annei. Acolo ei descoperă nişte ritualuri de magie neagră şi o poză de-a lui Jesse. De asemenea, ei găsesc şi o carte cu vraji, iar una dintre acestea este despre nişte uşi temporale care duc oamenii în locaţii malefice.

A doua zi dimineaţa, Jesse descoperă pe braţul său o muşcătură misterioasă. Mai târziu, el şi prietenul său Hector (Jorge Diaz) sunt atacaţi de doi bătăuşi, dar Jesse reuşeste cumva (surprinzător şi pentru el) să-i doboare pe aceştia. Când îi arată unei prietene pe nume Marisol (Gabrielle Walsh) cele petrecute, Jesse nu-şi dă seama cum a fost posibil acest lucru. După ce se mai petrec unele lucruri stranii, Jesse ajunge să creadă că deţine puteri supraomeneşti. La o petrecere, Jesse şi Hector o întâlnesc pe Penelope (Catherine Toribio), iar primul o ia şi o duce la apartamentul Annei pentru a face sex.

Penelope deschide o uşă şi este atacată de Oscar atunci când acesta iese din încăperea respectivă. Penelope fuge cât o ţin picioarele, iar Jesse discută cu Oscar, acesta având ochii complet negri şi o muşcătură identică pe braţ, precum a lui Jesse. Acesta îi spune că dacă nu se vor sinucide îi vor răni pe toţi cei dragi lor. Acest lucru îl pune pe gânduri serios şi începe să cerceteze mai amănunţit lucrurile, descoperind informaţii cutremurătoare.

Urmareste filmul online Paranormal Activity: The Marked Ones 2014 Activitate paranormala: Cei insemnati online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

Categorie: Groaza, Thriller