Imediat după evenimentele din ultimul film, Păpuşile Muppets sunt în dubiu în ceea ce priveşte viitorul lor. Dominic Badguy sugerează să plece într-un turneu şi pornesc apoi într-un turneu mondial. Între timp, Constantine, cel mai mare criminal din lume şi o sosie perfectă de-a lui Kermit, evadează dintr-o închisoare de maximă securitate din Siberia. Sosite în Berlin, Păpuşile Muppets intenţionează să susţină un spectacol la un local mai prăpădit, dar Dominic aranjează pentru a susţine spectacolul într-o locaţie mai prestigioasă. Enervat de solicitările ridicole ale colegilor şi apropourile de căsătorie tot mai insistente ale lui Miss Piggy, Kermit pleacă să se plimbe un pic pentru a se mai calma.

Totuşi, el este prins într-o ambuscadă de un Constantine cu glucă pe cap, care îi pune o aluniţă falsă pe faţă, făcându-l să semene cu el. Constantine fuge apoi, iar Kermit este arestat şi dus la puşcăria din Siberia în locul lui. Constantine se întâlneşte cu restul Păpuşilor şi nimeni nu îşi dă seama că nu e Kermit, cu excepţia lui Animal. Pe măsură ce spectacolul din Berlin se apropie, Constantine şi un om de-al său infiltrat în grupul Păpuşilor, se furişează pentru a fura nişte picturi dintr-un muzeu din apropiere. Între timp, după ce este băgat în puşcărie, Kermit încearcă de mai multe ori să evadeze, fiecare tentativă fiind oprită de gardianul închisorii, Nadya.

În dimineaţa de după jaf, agentul de la Interpol, Jean Pierre Napoleon, şi agentul CIA Sam Eagle, formează o alianţă pentru a prinde vinovaţii. Urmând indiciile ascunse în spatele uneia dintre picturile furate, Constantine şi omul său deviază turneul mondial al Păpuşilor Muppets către Madrid pentru a avea şansa de-a fura Bijuteriile Coroanei a Marii Britanii. Constantine le spune celorlalte Păpuşi că li se permite să pună în scenă orice piesă îşi doresc, lucru care-l face pe Walter să-şi pună serioase întrebări.

Urmareste filmul online Muppets Most Wanted 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Aventura, Comedie, Crima