Filmul spune povestea mai multor persoane diferite, fără legătură aparentă între ele. Descrierea poate fi un pic prea detaliată: Don (Adam Sandler) şi Helen Truby (Rosemarie DeWitt) formează un cuplu căsătorit a cărui viaţă sexuală nu este satisfăcătoare pentru niciunul dintre ei. Băiatul lor Chris (Travis Tope) este fundaşul echipei de fotbal a liceului în care învaţă şi un dependent de filmele pentru adulţi. Helen încearcă o aventură extraconjugală prin intermediul unui site de „specialitate”, în timp ce Don descoperă un serviciu de escorte atunci când se uită la acelaşi gen de filme precum fiul său.

Hannah (Olivia Crocicchia) este o actriţă aspirantă care întreţine un website de şedinţe foto provocatoare în care apare chiar ea şi este ajutată în această activitate chiar de mama ei, Joan (Judy Greer). Producătorii unui reality show vin în mall-ul din apropiere pentru a ţine o audiţie pentru actriţele aspirante, iar Hannah şi Joan încearcă să profite de această ocazie. Tim Mooney (Ansel Elgort) este un fost fotbalist care a renunţat la activitate din cauza divorţului părinţilor săi.

Tim a devenit de atunci un proscris la şcoală, petrecându-şi majoritatea timpului liber jucându-se jocuri video. Lui i se prescriu anumite medicamente antidepresive de către terapeutul şcolii după ce acesta află unele sentimente ale sale în legătură cu viaţa umană. Brandy Beltmeyer (Kaitlyn Dever) are întreaga activitate online monitorizată de mama ei supraprotectoare, Patricia (Jennifer Garner). Tim şi Brandy încep o relaţie care întâmpină mari dificultăţi la început din cauza faptului că Patricia îi tot şterge mesajele pe care i le trimite Tim înainte ca Brandy să apuce să le citească.

Urmareste filmul online Men, Women & Children 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

Categorie: Comedie, Drama