Ah, da , Trevor Slattery . Una dintre cele mai vorbit despre personajele de film de anul trecut și nu întotdeauna în cele mai bune moduri . În timp ce unele pur și simplu ridică din umeri și s-au amuzat de caracterul ” Iron Man 3 ” , alții s-au înfuriat și au simțit că au distrus și trădat caracterul . Eu încă mai simt că nu ar trebui să spun prea mult , în ceea ce privește modul în care sunt și de ce este de ea , din moment ce există , probabil, încă o multime de oameni acolo care nu au văzut ” Iron Man 3 “, încă , dar permiteți-mi să vă spun că acest scurt trebuie să ia cel mai probabil, departe unele de furie și de a răspunde la unele întrebări cu privire la caracterul .

Cu siguranta ai ar trebui să urmăriți ” Omul de fier de 3 “, înainte de a viziona acest scurt , deși , deoarece în caz contrar veți avea cel mai probabil, nici o idee despre ceea ce se întâmplă în acest scurt și care Trevor Slattery este și de ce el e în închisoare .

Acest scurt este o mare – cravată în aextinde in continuare universul Marvel film , care se conectează la evenimentele de la cel mai recent film ” Iron Man 3 “, a potențialilor alte proiecte Marvel viitoare viitoare . Spunând cum ar fi strica , nu numai lucruri , ci , de asemenea, ar ruing lucruri pentru tine . Este absolut ceva ce trebuie să vezi pentru tine , dar acest scurt are un înființarea potențial viitor caractere film Marvel și oferind personajele deja existente, cum ar fi Trevor Slattery un loc în proiecte viitoare , precum și de locuri de muncă mare .

Urmareste filmul online Marvel One-Shot: All Hail the King 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Actiune, SF