Maps to the Stars este o producţie canadiano-americană ce prezintă într-un mod satiric viaţa starurilor de la Hollywood. Filmul regizat de David Cronenberg îi are în distribuţie nume precum Julianne Moore, Mia Wasikowska, John Cusack, Robert Pattinson, Olivia Williams, Sarah Gadon sau Evan Bird. Scenariul a fost scris de Bruce Wagner care ulterior a scris şi o carte intitulată „Dead Stars” care a fost inspirată din acest draft deoarece planurile realizării unui film picaseră iniţial. Filmul a concurat pentru Palme d’Or la Festivalul de film de la Cannes unde Julianne Moore a cucerit premiul la categoria Cea mai bună actriţă.

Agatha (Mia Wasikowska) soseşte în Los Angeles şi îl angajează pe şoferul de limuzină Jerome (Robert Pattinson) să o ducă la locul unde se afla casa lui Benjie Weiss (Evan Bird), un copil foarte celebru. Agatha are nişte cicatrici severe pe faţă şi corp din cauza unor arsuri şi ia foarte multe medicamente. Tatăl lui Benjie, Dr. Stafford Weiss, este un psiholog ce apare la TV şi o tratează pe actriţa de vârsta a doua Havana Segrand (Julianne Moore) de abuzurile pe care le-a suferit din partea mamei sale decedate, de asemenea o actriţă cunoscută. Agentul Havanei se străduieşte să-i obţină acesteia rolul principal într-un remake al filmului care a făcut-o celebră pe mama ei, „Stolen Waters”.

Benjie şi mama lui, Cristina, negociază un rol pentru el într-un film care să reprezinte revenirea sa după o cură de dezintoxicare pe care a avut-o. La sugestia lui Carrie Fisher, Havana o angajează pe Agatha ca asistentă personală. Agatha continuă să se întâlnească frecvent cu Jerome şi între ei se dezvoltă o relaţie romantică în ciuda reticenţelor pe care le are el la început. Stafford află prin intermediul Havanei că Agatha s-a întors în Los Angeles şi încă un detaliu foarte important.

Urmareste filmul online Maps to the Stars 2014 Harti catre stele online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Drama