În “Locke”, Hardy interpretează rolul unui bărbat a cărui viaţă începe să fie distrusă odată cu primirea unui apel. Pe parcursul celor 84 de minute ale filmului, faţa lui Ivan Locke este singură pe ecran, iar pelicula urmăreşte drumul său de la Birmingham la Londra.

Deşi iniţial apelurile date fiilor săi par ciudate (îi anunţă că nu va ajunge acasă să se uite la un meci cu ei, pe măsură ce apelurile se înteţesc, conversaţiile dezvăluie ce se întâmplă cu adevărat. Locke se îndreaptă către spital, unde trebuie să stea lângă Bethan (Olivia Colman), care urmează să nască. Însă Locke nu este căsătorit cu Bethan, ci cu Katrina (Ruth Wilson), care este devastată atunci când Locke îi spune adevărul.

Knight demonstrează ca de obicei cât de mult se documentează pentru filmele sale. Aici, cum Locke lucrează în domeniul construcţiilor, toate conversaţiile în privinţa proiectelor sunt aranjate până la ultimul detaliu, astfel că “până la finalul filmului spectatorii ar putea identifica avantajele cimentului C6 faţă de C5”.

Urmareste filmul online Locke 2013 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

Categorie: Drama, Thriller