Leviafan 2015 Leviathan online subtitrat

Filmul îşi desfăşoară evenimentele pe o peninsulă din apropierea Mării Barents. Povestea este centrată asupra unui familist pe nume Kolya (Alexei Serebriakov) şi a evenimentelor care se petrec în viaţa lui. Firul narativ al filmului vrea să scoată la suprafaţă aspectele reci şi întunecate ale condiţiei umane şi fisurile moderne care se găsesc în contractele sociale, mai ales cele aflate în abuzurile legii moderne. Filmul vrea să demaşte adevărul ce se află în spatele aspectelor morale şi prieteniei false, iubirea oarbă şi încrederea oferită celor care n-o merită.

Evenimentele par să se desfăşoare în mod tragic pentru Kolya atunci când un primar corupt pe nume Vadim (Roman Madyanov) pune ochii pe proprietatea lui şi iniţiază un proces de-a o prelua prin intermediul unor tertipuri legislative care au menirea de-a subevalua proprietatea şi a o lua la un preţ de nimic. Deoarece Kolya nu doreşte nici în ruptul capului să vândă proprietatea unde a crescut, presiunile la care este supus de Vadim sunt tot mai puternice.

Între timp, viaţa familiei lui Kolya este într-o situaţie deloc favorabilă, fiind complicată mai mult de soţia nemulţumită Lilia (Elena Lyadova) şi băiatul adolescent care face numai prostii, Roma (Sergey Pokhodaev), provenit din prima căsătorie a lui Kolya. Pentru a lupta împotriva injustiţiei care i se face şi a-şi păstra proprietatea, Kolya îi cere ajutorul unui vechi prieten din armată, Dmitri (Vladimir Vdovichenkov), care acum lucrează într-o firmă de avocatură de top din Moscova. Ajutorul primit din partea lui Dmitri pare să fie unul foarte bun, deoarece acţiunile lor şi cunoştinţele legale ale acestuia îl fac pe primar să dea un pic înapoi, însă Vadim nu se lasă chiar aşa uşor.

Urmareste filmul online Leviafan 2015 Leviathan online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

Categorie: Drama