Doi vechi prieteni, Justin (Damon Wayans Jr.) şi Ryan (Jake Johnson), îşi reamintesc despre vremurile petrecute la liceu şi despre pactul pe care l-au făcut atunci: dacă nu vor reuşi să se realizeze până la 30 de ani, ei se vor întoarce în oraşul natal Ohio. În timp ce pleacă de la un bar, maşina lor este lovită de o alta în care se află nişte ruşi ce îi ameninţă să nu spună nimic despre acest incident. Mai târziu, Ryan îl convinge pe Justin să meargă la petrecerea de reuniune în uniforme de poliţişti, însă acolo ei sunt puşi faţă-n faţă cu eşecul din viaţa lor şi hotărăsc să-şi onoreze pactul.

Întorşi acasă, ei sunt trataţi precum nişte poliţişti adevăraţi şi hotărăsc să profite de această confuzie pentru a se bucura dee atenţia pe care o primesc, inclusiv faptul că Justin intră în atenţia unei chelneriţe frumoase pe nume Josie (Nina Dobrev) pe care o place imediat. Ryan hotărăşte să nu renunţe la această nebunie după doar prima noapte aşa că învaţă procedurile oficiale şi îşi cumpără o maşină pe care o face să semene precum una de poliţie. Deşi ezitant, Justin acceptă şi el să continue cu toată şarada, începând chiar şi o relaţie cu Josie.

Ryan se răzbună pe ruşii care i-au lovit maşina fără să aibă cunoştinţă de faptul că aceştia sunt nişte mafioţi care-l şantajează pe patronul restaurantului unde lucrează Josie. După mai multe situaţii comice în care sunt implicaţi cei doi, Ryan şi Justin ajung să fie implicaţi într-o situaţie adevărată împreună cu ofiţerul Segars. Această experienţă îl afectează emoţional pe Justin care îşi dă seama că ar putea face ani grei de închisoare dacă vor fi descoperiţi şi încearcă să se „retragă”, dar o nouă situaţie care o implică pe Josie îl face să se răzgândească şi să intre în belele mai mari decât poate duce.

1Z0-541

Urmareste filmul online Let’s Be Cops 2014 Hai sa fim politisti! online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

Categorie: Actiune, Comedie