Salman Khan este un astfel de stea , care a fost , de divertisment industria de film Bollywood de 25 de ani . Mulți sceptici cred ca filmele sale sunt ilogice , dar nu fan Salman chiar pese ? Jai Ho este bine intentionate , dar de amatori este tratată de către un ofițer .

Jai Ho spune povestea de birou ex – armată Jai ( interpretat de Salman Khan ), care are inimă de aur și ajută pe cel în nevoie . După câteva incidente tragice , am mânca cu un concept te încurajează în cazul în care alte persoane l-am ajutat cine a ajuta trei oameni , mai degrabă decât a spune mulțumesc .

Jai Ho este regizat de Sohail Khan , care ne-a dat Pyaar Kiya Toh Darna vesel și duds , cum ar fi Auzaar Kya și Hello Brother . Filmul începe pe o notă mare cu intrare mare făcută de Salman ( întotdeauna binevenite prin strigăte și fluierături în sala de cinema ) . Ca filmul progreseaza , sunteți întâmpinați cu insertie inutile de caractere și cale romantic jumătate coapte . Filmul se sensibil Când Salman vine cu lanț of-concept , urmat de ajutându- incidente tragice . Este aici când izbucnire Salman lui în furie , încordat mușchii și luptele sale off goons în scene de acțiune bine coregrafia . În a doua jumătate , filmul trece în modul de hibernare din nou, dar ricoșează înapoi cu bine executat o acțiune -drama care se încheie punctul culminant pe o notă bună . Direcție – înțelept Sohail Khan vă oferă face unele momente bune , dar mai are încă drum lung de parcurs . Scenariu este ca o plimbare cu roller coaster . Direcție de artă și cinematografie este decent . Dialogurile sunt stantare . Muzica de Sajid – Wajid este o mare dezamăgire . Performanță înțelept , este Salman Khan tot drumul . Am emotes bine , de foc spurts de dialoguri și este excelent în scene de acțiune . Printre mulțimea , Tabu iese în evidență cu performanța ei strălucitoare ca sora lui Salman . Stele copil Naman Jain aduce în jos casa cu poznele sale amuzante .

Urmareste filmul online Jai Ho 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Actiune, Drama