Un grup de liceeni se află pe drum într-o maşină atunci când se porneşte o furtună puternică. Atunci când furtuna se înrăutăţeşte, puştanii se uită înaintea lor şi văd cum se formează o tornadă care se apropie de ei. O fată din grup îi imploră pe ceilalţi să plece când mai departe de pericol, însă unul dintre băieţi îşi ia camera video şi începe să filmeze tornada. În oraşul Silverton, Oklahoma, alţi studenţi se pregătesc de absolvire. Subdirectorul şcolii, Gary Fuller, le-a cerut celor doi băieţi ai lui să înregistreze mesaje de la cei care vor absolvi pentru o capsulă a timpului ce va fi deschisă peste 25 de ani.

În altă parte, Pete, un vânător de tornade cu experienţă, a încercat să intercepteze şi să filmeze tornade folosind un vehicul blindat pe care l-a „botezat” Titus, însă n-a reuşit să facă mai nimic în ultimul an. Când află despre nişte furtuni majore în dezvoltare, el se îndreaptă împreuă cu echia spre Silverton în speranţa că va izbuti în cele din urmă să facă filmarea pe care şi-o doreşte aşa mult. Odată ajuns în Silverton, echipa descoperă că furtuna pe care o urmăreau s-a disipat, ceea ce-l înfurie la culme pe Pete.

În cele din urmă, în timp ce îşi plănuiau următoarea mişcare, furtuna se înteţeşte abrupt şi se formează tornada pe care şi-o doreau, însă pe măsură ce filmează, aceasta îşi schimbă la fel de brusc direcţia şi se îndreaptă spre liceu. Acolo, în timp ce studenţii participau la ceremonie, vremea se înrăutăţeşte imediat şi câteva momente mai târziu se porneşte alarma care anunţă venirea tornadei, aşa că toţi cei prezenţi sunt adăpostiţi în liceu de către directorul principal şi staff-ul său.

Urmareste filmul online Into the Storm 2014 In mijlocul furtunii online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Actiune, Thriller