Filmul începe cu tânăra Rebecca Porter (Zoe Kazan) care este pe cale să meargă în New Hampshire în timp ce de partea cealaltă a ţării, în New Mexico, tânărul Dylan Kershaw (Michael Stahl-David) se află la şcoală cu un grup de prieteni. Brusc, Dylan este capabil să experimenteze tot ce experimentează Rebecca şi în acelaşi timp ea are un accident şi îşi pierde cunoştinţa, iar Dylan este aruncat de pe banca lui şi corpul său se răceşte drastic. 20 de ani mai târziu, Rebecca este căsătorită cu un doctor de mare succes pe nume Phillip Porter (Mark Feuerstein), în timp ce Dylan a fost eliberat recent din puşcărie.

Într-o noapte, Rebecca merge la o petrecere împreună cu soţul ei şi Dylan se duce la un bar local unde încearcă să petreacă un timp liniştit fără probleme. Cu toate acestea, un bărbat cu care jucase mai devreme biliard îl loveşte în spate cu un tac. Lovitura asupra lui Dylan are efect şi asupra Rebeccăi, care este aruncată la podea şi nu poate explica acest lucru celorlalţi oaspeţi de la petrecere, iar soţul ei o ceartă pentru comportamentul avut şi că îl pune într-o lumină proastă faţă de ceilalţi colegi.

În ziua următoare, Dylan şi Becky „se conectează” încă o dată şi află că dacă vorbesc cu voce tare ei se pot auzi unul pe celălalt, pot vedea ceea ce vede celălalt şi pot simţi ceea ce simte celălalt. Ei îşi dau seama că nu există doar în imaginaţia lor şi că sunt cu adevărat nişte oameni reali. Ei stabilesc să se întâlnească mai târziu în acea noapte şi încep să se cunoască treptat, arătându-şi unul altuia împrejurimile, să-şi împărtăşească visurile şi experienţele comune, adormind apoi amândoi în faţa unei oglinzi pentru a se şi vedea reciproc.

Urmareste filmul online In Your Eyes 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

Categorie: Comedie, Drama, Romantic