Descrierea ce urmează este cam prea detaliată! Mia Hall (Chloë Grace Moretz) şi familia ei se pregătesc să treacă prin activităţile de zi cu zi atunci când se anunţă la radio că nu se mai fac ore la şcoală în ziua respectivă. Tatăl Miei, Denny (Joshua Leonard), este profesor şi drept rezultat al căderilor masive de zăpadă el nu mai trebuie să plece la muncă. Mama ei, Kat (Mireille Enos), o agentă de călătorii, hotărăşte să se dea bolnavă pentru a rămâne şi ea împreună cu familia. O familie care crede că ar fi o idee bună să meargă în vizită la bunicii Miei care locuiesc la o fermă.

Povestea se mută apoi în trecut, acolo unde Mia este foarte pasionată de cântatul la violoncel şi când părinţii ei observă acest lucru îi angajează un profesor care s-o ajute să se dezvolte. Ani mai târziu, Mia este încă pasionată de acest instrument şi cântă la şcoală acolo unde este spionată de Adam (Jamie Blackley), un băiat ceva mai mare decât ea, dar care este cucerit instantaneu de frumuseţea ei. Dorind să o cunoască, Adam îi cere lui Kim (Liana Liberato), cea mai bună prietenă a Miei, să-i spună cum o cheamă şi ulterior o invită să iasă împreună.

Revenind în prezent, atunci când se află în drum spre ferma bunicilor, maşina lor este implicată într-un accident foarte grav şi Mia pare să aibă o experienţă extracorporală, văzându-şi corpul întins pe drum şi paramedicii care încearcă din răsputeri s-o salveze atât pe ea cât şi pe părinţii ei. Ea încearcă să-i întrebe pe paramedici ce s-a petrecut, însă realizează că nimeni nu o poate vedea sau auzi. Apoi, povestea trece de mai multe ori din trecut în prezent pentru a completa povestea.

Urmareste filmul online If I Stay 2014 Daca as ramane online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Drama