Un student absolvent pe nume Ian Gray întâlneşte o femeie interesantă, Sofi, la o petrecere de Halloween şi îi fotografiază ochii. Cei doi au o partidă de sex, iar după aceea Sofi pleacă brusc fără să-i ofere niciun număr de contact, nimic. Gray face cercetări în legătură cu evoluţia ochiului uman împreună cu Karen şi Kenny. Scopul lui Gray este să discrediteze creaţioniştii şi să dovedească faptul că ochiul uman a evoluat. Într-o zi, el vede o reclamă la cosmetice unde observă ochii inconfundabili ai lui Sofi şi se foloseşte de reclamă pentru a o găsi pe fată.

În cele din urmă el reuşeşte să dea de urmele fetei şi, în ciuda sistemului de credinţe diferit, între cei doi se înfiripă o relaţie de dragoste ce ajunge până la planificarea căsătoriei. În ceea ce ar fi trebuit să fie ziua nunţii, Karen îl sună pe Gray şi îl informează despre o specie de vierme care este orb, dar are ADN-ul necesar pentru a putea dezvolta un ochi. Aceasta este descoperirea pe care o căutau de atâta vreme.

Sofi este foarte supărată şi sugerează că oamenii sunt precum acel vierme orb: chiar dacă nu pot să vadă lumina, asta nu înseamnă că ea nu există. Doar pentru că oamenii nu-l pot vedea pe Dumnezeu, asta nu înseamnă că el nu există. Gray se ceartă cu ea în momentul acela şi devine tot mai enervat de afirmaţiile lui Sofi, spunându-i că se comportă ca un copil. Mai târziu în acea zi se petrece un incident neprevăzut foarte grav care îl afectează extrem de puternic pe Gray.

Urmareste filmul online I Origins 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Drama, SF