Filmul a fost creat pentru a prezenta Grumpy Cat, care este faimos pentru a fi un meme Internet care apare pentru prima dată în 2012. [1] Până la sfârșitul anului 2013, compania care gestionează imaginea Grumpy Cat a fost evaluată la aproximativ 1 milioane de dolari. Acesta este condus de Ben Lashes, care este creditat ca un producator executiv pe cel mai rău de Crăciun Grumpy Cat Ever. [4] Tim Hill, unul dintre scriitorii, au regizat anterior Garfield 2 și Alvin și veverițele.

Când Plaza a fost aruncat pentru a efectua ca vocea pisicii, ea a fost familiarizat cu ea, dar a aflat despre pisica înainte de a fi implicat în proiect. Filmul a fost împușcat în întregime înainte de înregistrare Plaza liniile sale ca Grumpy Cat și Plaza re-elaborarea aproximativ 90% din liniile sale, a explicat ea “Odata ce am dat seama că gura pisicii nu a fost de gând să se mute, doar un fel de m-am dus pentru ea , și a crezut că, “Ei bine, dacă e doar de gând să taie la pisica și pot spune linia mea, atunci eu pot comenta doar pe alte lucruri, de asemenea.” Filmul fel de șutează dintr-o Mystery Science Theater 3000 Vibe la ea, așa că e ca și cum ai de asistent Comentariul Grumpy-a lungul totul, dar apoi Grumpy este, de asemenea, a jucat în poveste. ”

Urmareste filmul online Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Aventura, Comedie