Boxerii Henry „Razor” Sharp (Sylvester Stallone) şi Billy „The Kid” McDonnen (Robert De Niro) devin mari rivali după două meciuri în care fiecare a câştigat câte unul.1Y0-370
Înainte de-a avea meciul decisiv şi a stabili, practic, care dintre ei este cel mai bun, Razor anunţă că se retrage din activitate, ceea ce le ruinează carierele amândurora. După mulţi ani, Razor lucrează într-un şantier naval atunci când promotorul său, Dante Slate Jr. (Kevin Hart), îl vizitează pentru a-i cere lui Razor să-l ajute cu un joc video. Razor acceptă în schimbul sumei de 15 mii de dolari, bani de care are nevoie pentru a-şi renova casa. La studioul de înregistrări, el este surprins să-l vadă acolo şi pe Kid, şi el invitat fiind de Slate, iar cei doi întră într-o altercaţie şi distrug echipamentele din studio înainte de-a fi arestaţi.

Scenele respective au fost filmate cu telefonul de cineva din încăpere şi încărcate pe YouTube, iar acestea devin virale printre utilizatorii de internet, dându-i ideea lui Slate de-a organiza o luptă decisivă între cei doi veterani pe care s-o denumească drept „Grudge Match” (Meciul Resentimentelor). Kid acceptă imediat oferta lui Slate, iar Razor este obligat să facă la fel după ce află că a fost concediat de la locul de muncă.

La conferinţa de presă organizată pentru a se anunţa marele meci, Razor este abordat de fosta lui iubită, Sally Rose (Kim Basinger), care l-a înşelat în tinereţe cu Kid şi a sfârşit prin a rămâne însărcinată. Ea doreşte să reia relaţia de iubire, însă Razor nu prea este în asentimentul ei. Razor îşi recheamă fostul antrenor Louis „Lightning” Conlon (Alan Arkin) pentru a-l aduce iarăşi în cea mai bună formă, în timp ce Kid este antrenat de fiul său, B.J. (Jon Bernthal). După începerea antrenamentelor, cei doi veterani realizează că antrenamentele sunt prea dificile pentru vârsta lor, însă orgoliul îi forţează să continue.

Urmareste filmul online Grudge Match 2013 Faceti pariurile online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.1Z0-102

loading...
Categorie: Comedie, Sport