În anii ’50, familia Dollanganger compusă din Chris, 14 ani, Cathy, 12 ani, gemenii Carrie şi Cory, 4 ani, şi părinţii lor, Christopher şi Corrine, locuiesc fericiţi în Pennsylvania. Corrine lucrează ca menajeră şi Christopher este la un departament de vânzări unde urmează să fie promovat drept Vicepreşedinte. Cathy se teme că asta îl va face să petreacă şi mai puţin timp acasă, dar el îi promite că va face tot ce poate şi că o va iubi mereu. Viaţa lor fericită se schimbă radical atunci când un ofiţer de poliţie ajunge la ei acasă şi îi informează că, fix de ziua lui, Christopher a murit într-un accident de maşină, lăsându-i cu inimile frânte şi o mulţime de datorii.

Patru luni mai târziu, Corrine hotărăşte că se vor muta în Virginia pentru a locui la părinţii ei bogaţi. Derutaţi de faptul că ei ştiau că nu mai au rude în viaţă, Corrine le explică faptul că s-a înstrăinat de părinţii ei şi şi-a schimbat numele pentru a-şi ascunde adevărata identitate. Ajunşi acolo, ei sunt întâmpinaţi de dugoasa mamă a lui Corrine, Olivia, care le oferă o cămăruţă în pod. În ziua următoare, copiilor li se oferă o listă cu reguli din partea Oliviei şi li se spune să nu părăsească podul.

Vizitându-i la început cât de des a putut, Corrine începe să rărească vizitele tot mai mult pe măsură ce se bucură de anumite beneficii şi începe o relaţie cu avocatul tatălui ei, Bard Winslow. Timpul trece tot mai accelerat şi situaţia copiilor nu pare să se îmbunătăţească deloc, fiind ţinuţi practic captivi în acel pod şi încep să apară problemele fizice şi psihice.

Urmareste filmul online Flowers in the Attic 2014 Flori la mansarda online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Drama, Romantic, Thriller