Finding Fanny se învârte în jurul valorii de cinci caractere, mai degrabă disfuncționale care trăiesc în satul ciudat somnoros de Pocolim, amplasat adânc în interiorul Goa, India. Pocolim este un sat în care conversații inutile sunt un mod de viață. Nimic nu se întâmplă niciodată cu adevărat aici și oamenii din Pocolim, ei bine, ele exista doar. Într-o noapte, vechi poștaș Ferdie (Naseeruddin Shah), primește o scrisoare care este alunecat sub ușa lui.
El își dă seama că este scrisoarea pe care el a scris în urmă cu 46 ani la iubirea vieții sale, Stefanie Fernandes (Anjali Patil), cerând mâna în căsătorie. Pentru a șoc lui totală, el descoperă că aceasta nu a fost livrat. În toți acești ani Ferdie a trăit o viață de melancolie și regret, crezând că Stefanie l-au respins. El decide să găsească pe iubita lui Fanny (ca el a chemat cu drag) și spune-i adevărul. În cazul în care ar fi ea, după 46 ani? Mort? Din fericire căsătorit? Ar ea aminte chiar el? Sau Stefanie Fernandes doar o plasmuire a imaginatiei Ferdie lui?
Patru personaje colorate din sat se alăture călătoria în pretexte aleatoare, deși în realitate toată lumea vrea o distragere a atenției de la viața lor lumesc. Un tânăr văduvă fecioară (Deepika Padukone), un mecanic amar (Arjun Kapoor), un artist beligerant (Pankaj Kapur) și o auto-numit respingător “Doamna” a Pocolim (Dimple Kapadia) alătura Ferdie ca au experienta diverse evenimente hilare și mișcare care schimba viața pentru totdeauna.

Urmareste filmul online Finding Fanny 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Comedie, Drama, Romantic