Tuck, Munch şi Alex sunt trei prieteni inseparabili ale căror vieţi sunt pe cale să se schimbe. Suburbia din Las Vegas în care locuiesc, Mulberry Woods, este distrusă proiectul construirii unei autostrăzi care le obligă familiile să se mute. Ei se plâng că acest lucru înseamnă sfârşitul relaţiei lor de prietenie, deoarece familiile lor se vor muta în colţuri diferite ale ţării. În timpul ultimei lor săptămâni împreună, telefonul lui Alex începe să prezinte semnale electronice ciudate. La un moment dat, oamenii de la firma de construcţii vi să le ofere telefoane noi, cerându-şi scuze pentru aparentele şocuri electrice care au cauzat acele semnale, dar băieţii şi le ascund pe ale lor.

Munch descoperă că imaginea de pe telefonul său arată la fel precum un deşert de la 30 de kilometri depărtare. În timp ce se află la şcoală, ei plănuiesc să le spună părinţilor că vor dormi acasă la unul dintre ei şi să se ducă apoi cu bicicletele pentru a descoperi spre ce conduce acea imagine. În acea noapte, Tuck şi Alex se duc să-l ia pe extrem de agitatul Munch care începe să aibă îndoieli cu privire la această aventură a lor şi parcă n-ar mai vrea să meargă cu ei.

După o perioadă de parlamentări, cei doi reuşesc să-l convingă să-i însoţească în această aventură, spunându-i că va fi ultima lor noapte pe care o vor petrece împreună înainte de a pleca către alte oraşe cât de curând. Ei încalecă pe biciclete şi se îndreaptă spre deşert unde fac o descoperire mai mult decât uluitoare şi care le depăşeşte cu mult imaginaţia: un mic robot extraterestru tare prietenos care a rămas izolat pe Pământ. El are nevoie de ajutor să-şi reconstruiască nava spaţială, iar cei trei prieteni încearcă să-l ajute să facă asta. Ei îl numesc pe roboţel drept „Echo”.

Urmareste filmul online Earth to Echo 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Aventura