Un grup de soldaţi ce se află în Irak fug dintr-o zonă de război în deşert şi găsesc acolo o peşteră subterană creeată de om. Liderul grupului, Lt. Griggs (Scott Johnsen), trimite doi soldaţi să investigheze, iar unul dintre ei, Jimmy (Chris Coy), înregistrează cu o cameră care începe să funcţioneze ciudat şi apoi se opreşte de tot. Jimmy şi Santino (Sean Harris) sunt auziţi ţipând, iar apoi modul de noapte al camerei porneşte şi ne arată sute de lilieci care ies din peşteră pe lângă cei doi bărbaţi. Santino face lumină şi păşeşte peste un „râu” de cranii umane în adâncul peşterii, chiar dacă Jimmy îl roagă să plece.

El găseşte apoi o inscripţie în Latină şi filmul sare cu trei ani mai târziu, în 2013, New York. Detectivul Ralph Sarchie (Eric Bana) primeşte de la dispecerat un apel în care se raportează despre un caz de violenţă domestică pe care îl preia el. Butler (Joel McHale=, un dependent de adrenalină, este încântat de acest lucru, deoarece Sarchie se pare că are un „radar” care îl face să preia cazuri care iau turnuri neobişnuite şi, adesea, violente. Apelul îi conduce la casa lui Jimmy Tratner, iar când ajung acolo şi Jimmy îi răspunde la uşă, Sarchie solicită s-o vadă pe soţia acestuia.

Femeia este descoperită întinsă pe canapea şi este grav bătută. Cei doi poliţişti încearcă imediat să-l aresteze pe Jimmy, dar acesta ripostează cu un cuţit cu care-l taie pe Sarchie pe braţ. Mai târziu, Sarchie preia o nouă sesizare şi se duce la o grădină zoologică acolo unde o femeie (Olivia Horton) se pare că şi-ar fi aruncat copilul în bârlogul leilor. În haosul ce se produce, Sarchie o găseşte pe femeie mormâind şi aceasta sapă în pământ cu mâinile goale. După ce o arestează pe femeie şi o duce la secţie, ei sunt opriţi de un preot pe nume Mendoza (Édgar Ramírez) care doreşte să ştie mai multe despre ce s-a întâmplat şi susţine că aceasta nu e nebună…

Urmareste filmul online Deliver Us from Evil 2014 …şi ne izbăveşte de Cel Rău… online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

Categorie: Crima, Groaza, Thriller