Lauren Reynolds (Drew Barrymore) discută cu babysiterul copiilor ei, Tracy (Lauren Lapkus). Lauren se află la o întâlnire pe neve care nu decurge tocmai bine, în timp ce Tracy se chinuie să-i stăpânească pe cei doi băieţi ai acesteia, Brendan (Braxton Beckham) şi Tyler (Kyle Red Silverstein). Lauren se întoarce la cel cu care are acea întâlnire, Jim Friedman (Adam Sandler), care este mai atent la TV şi la chelneriţele sexy decât la ea. În cele din urmă, Jim inventează o scuză pentru a putea să plece mai repede de la întâlnire. Lauren se plânge celei mai bune prietene a ei, Jen (Wendi McLendon-Covey), despre întâlnirea foarte proastă pe care a avut-o.

Jim lucrează la Dick’s Sporting Goods împreună cu amicul său, Doug (Shaquille O’Neal), şi are trei fete: Hilary (Bella Thorne), care e deseori confundată cu un băiat din cauza aspectului ei băieţos şi pentru că tatăl ei îi spune deseori „Larry”; Espn (Emma Fuhrmann), care susţine că poate vorbi cu mama ei decedată şi a fost botezată după postul de televiziune preferat al lui Jim; şi Lou (Alyvia Alyn Lind), sălbatică şi adorabilă. Jim se duce acasă la Lauren pentru că femeia de la magazin le-a încurcat cărţile de credit.

După aceea apare şi Jen care se plânge că s-a despărţit de iubitul ei, Dick, deoarece acesta are cinci copii şi a dorit să le facă cunoştinţă în cadrul unei excursii în Africa. Jim află că iubitul lui Jen este chiar şeful lui, aşa că atunci când Lauren îi cere lui Jen s-o lase pe ea să meargă în excursie, Jim îl sună pe Dick pentru a-i vinde lui excursia. Ambii se bucură că vor merge în Africa împreună cu copiii lor, dar odată ajunşi acolo, niciunul dintre ei nu este mulţumit când se văd unul pe celălalt.

Urmareste filmul online Blended 2014 Din greseala impreuna online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

Categorie: Comedie