Descrierea ce urmează este un pic prea detaliată. Riley Morris păstrează un jurnal video în timp ce se află într-o vacanţă în Munţii Brown din Carolina de Nord împreună cu familia lui. În ultima noapte din vacanţa lor, Riley este speriat de nişte luminiţe pe care le vede venind din afara cortului său pe care-l împarte cu cei doi fraţi adolescenţi, Corey (Corey Eid) şi Jillian (Jillian Clare). Riley îi trezeşte pe cei doi şi le cere să cerceteze. Cei trei fraţi observă trei obiecte distincte ce seamănă cu nişte stele pe cer care se mişcă rapid şi dispar în neant.

În dimineaţa următoare, în timp ce coboară de pe munte pentru a ajunge la autostradă, tatăl lui Riley, Peter (Peter Holden), rătăceşte drumul atunci când GPS-ul lor se strică şi îl ghidează spre o rută izolată. Mama lui Riley, Katie (Katie Sigismund), simte că se petrece ceva straniu atunci când nu mai reuşeşte să prindă semnal la niciun telefon. Familia începe să se panicheze când Peter le spune că maşina lor rămâne fără benzină. În cele din urmă, ei ajung la un tunel şi se gândesc că acesta îi va conduce într-un final spre autostradă, însă observă faptul că este blocat de foarte multe vehicule recent abandonate.

Peter, Corey şi Riley ies din maşină pentru a cerceta împrejurimile în timp ce Katie rămâne în urmă împreună cu Jillian. Lucruri personale ale diverşilor oameni sunt aruncate peste tot şi se pare că oamenii care lipsesc au fost luaţi cu forţa din maşinile lor, ceea ce îl sperie pe Riley. Peter – care este primul în faţă – vede o siluetă la la capătul celălalt al tunelului şi strigă la copiii lui. După ce îşi dă seama că silueta respectivă nu este una umană, Peter îi spune lui Corey să fugă împreună cu Riley în timp ce el creează o diversiune.

Urmareste filmul online Alien Abduction 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Groaza, SF, Thriller