După succesul pe care l-au avut cu programul 21 Jump Street, Schmidt (Jonah Hill) şi Jenko (Channing Tatum) se află din nou pe străzi pentru a urmări narcomani. Cu toate astea, după ce eşuează în urmărirea unui grup de traficanţi de droguri condus de Ghost (Peter Stormare), Şeful Adjunct Hardy (Nick Offerman) îi introduce pe cei doi înapoi în program pentru a lucra pentru Căpitanul Dickson (Ice Cube) – aflat acum vis-a-vis, pe 22 Jump Street. Misiunea lor este de-a merge sub acoperire într-o facultate pentru a depista furnizorul unui drog cunoscut drept „WHYPHY” (WIFI) care a ucis un student ce a fost filmat cumpărându-l din campus.

La facultate, Jenko se împrieteneşte rapid cu doi sportivi pe nume Zook (Wyatt Russell) şi Rooster (Jimmy Tatro), cel din urmă fiind şi principalul suspect al investigaţiei lor. Între timp, Schmidt primeşte atenţia unei studente de artă, Maya (Amber Stevens), după ce mimează interesul faţă de poezie. Cei doi se culcă împreună, spre nemulţumirea colegei de cameră a lui Maya, Mercedes (Jillian Bell), şi apoi descoperă că este fiica unui om foarte important. În ciuda acestei aventuri, Maya îi spune să nu o ia prea în serios, astfel că el începe să se simtă puţin lăsat pe dinafară, deoarece Jenko se împrieteneşte tot mai mult cu Zook, care-l încurajează să se înscrie în echipa de fotbal.

Schmidt şi Jenko îi vizitează la puşcărie pe Mr. Walters (Rob Riggle) şi Eric (Dave Franco) pentru a le cere sfaturi în legătură cu furnizorul drogului respectiv. Walters observă un indiciu în pozele pe care i le oferă şi le spune că dacă descoperă acel lucru, atunci vor descoperi şi furnizorul. Cei doi sunt invitaţi ulterior să se alăture fraternităţii condusă de sportivi, dar Schmidt refuză, accentuând astfel tensiunea dintre el şi Jenko.

Urmareste filmul online 22 Jump Street 2014 O alta adresa de pomina online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Comedie, Crima