Laţul este strâns destul de puternic în jurul gâtului lui Elliot (Mark Webber), un vânzător ce se pregăteşte să se însoare cu iubita lui gravidă, Shelby (Rutina Wesley, actriţa din True Blood). Elliot este concediat brutal şi fără avertisment de către şeful lui extrem de arogant. Acest lucru înseamnă că nu îl va mai putea susţine financiar pe fratele său bolnav mintal, Tom (Devon Graye). Pentru a îngreuna şi mai mult starea financiară şi emoţională a lui Elliot, tatăl său rasist şi morocănos (Tom Bower) este pe cale de-a fi dat afară dintr-o instituţie socială. Elliot simte că nu are de ales şi trebuie să îşi mute tatal caucazian în casa pe care o împarte cu Shelby, o afro-americană, şi fratele lui.

Pe când stătea supărat la un semafor, Elliot este sunat de un bărbat vesel care, cumva, pare să ştie toate detaliile despre viaţa lui stresantă şi îi oferă posibilitatea de-a câştiga suma de 1000 de dolari foarte rapid; tot ce trebuie să facă este să ucidă o muscă ce zboară prin maşina lui. Cine n-ar face acest lucru? E aşa uşor… sună prea bine pentru a fi adevărat. O mulţime de îndoieli îi trec prin cap, dar până la urmă n-are nimic, aparent, de pierdut aşa că o ucide instinctiv. După aceea, telefonul său sună din nou şi vede că i-a fost alimentat contul cu suma de 1000 de dolari.

Mai mult decât atât, el este acum concurent într-un concurs al cărui mare premiu constă în suma de 6.2 milioane de dolari. Tot ce trebuie să facă este să completeze o serie de 13 misiuni având o regulă foarte strictă şi importantă: să nu spună nimănui că joacă în acest joc. De asemenea, refuzul uneia dintre sarcini sau neîndeplinirea ei, duce automat la pierderea tuturor câştigurilor acumulate.

Urmareste filmul online 13 Sins 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate hd.

loading...
Categorie: Groaza, Thriller